Laatste nieuws

Benieuwd naar de huidige status van het project? Wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen.

De huidige status

Woning 29 verkocht

3 april 2021

Ook woning 29 is verkocht en zal binnenkort overgedragen worden aan een enthousiaste nieuwe eigenaar. Deze vrijstaande woning beschikt over verschillende fantastische faciliteiten zoals een ruime badkamer met sauna op de begane grond. Een perfecte woning voor een prettig verblijf.

(Bestaande)woning 106 verkocht

30 maart 2021

Eén van de bestaande twee-onder-een-kapwoningen is al verkocht aan een enthousiaste nieuwe eigenaar. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel (woon/recreatie)plezier met de recreatiewoning gelegen op Villapark Berg en Dal. Binnenkort zullen meer foto’s volgen van de overdracht.
Blijf op de hoogte en houd onze website en Facebook goed in de gaten. Op korte termijn zullen meerdere aankondigingen gedaan worden met betrekking tot de verkoop van de woningen en de bouw van de nieuwbouwwoningen.

Verkoop fase 1 gestart

23 december 2020

De verkoop van fase 1 en de bestaande woningen van Villapark Berg en Dal is gestart. De interesse is groot en er zijn al diverse gesprekken gepland met de makelaar en contact persoon van Villapark Berg en Dal. Ook zijn er al een aantal woningen geopteerd na succesvolle bezichtigingen. Heeft u intresse in meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of plan online een afspraak in!

De website is online!

1 december 2020

Op 1 december 2020 is de website gelanceerd en is de verkoop officieel van start gegaan. De bouw van de bungalows zal binnenkort van start gaan. Bekijk onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de laatste status. Zien wij u binnenkort bij Villapark Berg en Dal?

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Villapark Berg en Dal