Investeer in een betere toekomst

Villapark Berg en Dal biedt u een unieke kans om een nieuwe recreatiewoning te bouwen op een prachtlocatie. Nergens anders kunt u zo vrij recreeëren, een woning kopen voor eigen gebruik én op loopafstand van vele voorzieningen!

Investeren zonder grenzen

Waarom investeren in een recreatiewoning?

U kunt ervoor kiezen om de recreatiewoning te kopen als investering en deze via Villapark Berg en Dal te laten verhuren. Wij nemen u alles uit handen en u ontvangt maandelijks een overzicht en een betaling van de huuropbrengst.  Wilt u informatie over de markt van vakantiewoningen? NVM heeft hierover een onafhankelijk rapport uitgebracht in 2019. 

Vast jaarlijks rendement

Verhuurt u uw recreatiewoning op Villapark Berg en Dal? Wij gaan voor een rendement van 5% op jaarbasis. Uw huuropbrengst is seizoensgebonden.

Fiscaal aantrekkelijk

Beleggen is aantrekkelijker dan sparen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw financieel adviseur.

Uw eigen vakantiehuis

Uw eigen plek om 365 dagen per jaar op vakantie te gaan. U kunt ervoor kiezen uw woning niet te verhuren en deze persoonlijk in te richten. Ultieme luxe in Berg en Dal!

BTW terugvorderen

Indien u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur, is het vaak mogelijk om de BTW op uw aankoop volledig of gedeelteijk terug te vorderen.

Voor eigen gebruik of verhuurobject

U heeft zelf de keuze om uw recreatiewoning te laten verhuren door Villapark Berg en Dal of om uw recreatiewoning in eigen beheer te gebruiken. Bent u benieuwd naar de parkregelementen of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Een verwacht rendement van 4% tot 6%

Indien u ervoor kiest om uw recreatiewoning te laten verhuren door Villapark Berg en Dal kunt u gebruik maken van de expertise van onze medewerkers. Onze verhuurde recreatiewoningen hebben een gemiddelde bezettingsgraad van 85% over het gehele jaar. Verhuren via Villapark Berg en Dal kan u een zorgeloos verwacht rendement opleveren tot 6% op uw investering.

Ook voor klanten die de investering in een recreatiewoning of -appartement niet volledig uit eigen middelen kunnen betalen zijn er kansen! Bijkomend voordeel is dat een financiering door de zeer lage rentestanden leidt tot een zogenaamde hefboomwerking. Het rendement op eigen vermogen kan hierdoor oplopen tot wel 8,5%. Dit nog los van het gegeven dat u uiteraard ook zelf tastbaar kunt genieten van uw investering.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Villapark Berg en Dal