Gemeente Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal is gekenmerkt door het prachtige heuvellandschap. Dit glooiende gebied (gemeente Berg en Dal) is jaarlijks goed voor 365.000 overnachtingen en trekt veel toeristen uit binnen- en buitenland. 

Een parel tussen de heuvels

Welkom in Groesbeek (Gemeente Berg en Dal)

Ontdek de heuvels met bijzondere wandelroutes richting Beek/Ubbergen, de Mookerheide of één van de andere bosgebieden. Of stap op de fiets voor een uitdagende fietstocht of mountainbikeroute! Maakt u van deze heuvels een tweede thuis?

Groesbeek is een plaats in de Nederlandse gemeente Berg en Dal in de provincie Gelderland, in het Rijk van Nijmegen, ten zuidoosten van Nijmegen. Groesbeek ligt in een heuvelachtig en bosrijk landschap, dat in Duitsland in het uitgestrekte Reichswald wordt voortgezet. Op 17 september 1944 landden hier duizenden parachutisten tijdens Operatie Market Garden

Nabij Nijmegen

Op slechts 10 autominuten van Villapark Berg en Dal staat u op de HAN campus, in het Radboud UMC of op het terrein van de Sint Maartenskliniek. Een paar minuten verder bevindt zich de prachtige binnenstad van Nijmegen. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Jaarlijks worden hier tal van evenementen georganiseerd, waarvan de Nijmeegse Vierdaagse wereldwijd de bekendste is. 

In de buurt van uw recreatiewoning

Vrijheidsmuseum

Afrika Museum

Wijndorp

Mountainbike routes

Golfen op Het Rijk

Kleve (Duitsland)

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Villapark Berg en Dal