Bekijk uw nieuwe recreatiewoning

Uw recreatiewoning heeft een ruim woonoppervlak met rondom natuurlijke lichtinval door hoge ramen. Beneden is een apart toilet, evenals boven. De woningen worden standaard opgeleverd met drie slaapkamers boven.

Impressie van uw woning

Loop samen met ons door uw recreatiewoning

Wij bieden u de mogelijkheid om een volledig ingerichte recreatiewoning te kopen die van alle gemakken is voorzien. Op de begane grond treft u een ruime en luxe keuken aan met een eetgedeelte voor zes personen. Daarnaast treft u het leefgedeelte aan waarbij u kunt genieten van een ruime en landelijke indeling. In de hal treft u tevens een toilet aan.

Op de tweede verdieping vindt u een ruime badkamer met inloopdouche en ligbad. Verder beschikt de tweede verdieping over nogmaals een apart toilet met aangrenzend drie slaapkamers. Ook is er plek voor een wasmachine, droger en ketel in een apart afgesloten ruimte.

Ga voor groen!

Indien gewenst leveren wij uw recreatiewoning op met een warmtepompsysteem. Wij bouwen deze woningen zo duurzaam mogelijk. Wij plaatsen HR++ glas in alle kozijnen. De ligging van de woningen is zo afgestemd, dat het bij de meeste kavels mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen. Van uw tweede huis maakt u een toekomstbestendige investering!

Bekijk de impressie plattegrond met foto's!

Benieuwd naar wat wij u eventueel kunnen bieden? Bekijk dank hier een van de mogelijkheden om uw bungalow volledig in te richten. Zou u graag meer informatie willen ontvangen over eventuele interieur pakketten? Neem dan gerust contact met ons op!

1.

Begane grond

2.

Eerste verdieping

3.

Buitenaanzicht

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Villapark Berg en Dal