Recreatiewoningen op eigen grond

Villapark Berg en Dal bouwt op een unieke locatie nabij het centrum van Groesbeek. De locatie is gelegen tussen de Molenweg en de Cranenburgsestraat. Op deze locatie zijn nog zichtlijnen over de heuvels en toch recreëert u vlakbij vele voorzieningen. Het beste van beide!

Kies uw recreatiewoning

Keuze uit 34 nieuwbouw recreatiewoningen

Villapark Berg en Dal bouwt 34 nieuwbouw recreatiewoningen die van alle gemakken zijn voorzien. Uw woning staat op eigen grond waarbij u ook de beschikking heeft over een eigen entree en parkeerplaats. Alhoewel uw recreatiewoning een twee-onder-een-kapwoning is beschikt u over veel privacy en ruimte om uw verblijf aangenaam te maken. 

Bestaande woningen

Momenteel staan er vier bestaande recreatiewoningen die verkocht worden: 106, 107, 108 en 109. Deze woningen zijn per direct op te leveren voor de verkoop.

Uw recreatiewoning op maat

Heeft u specifieke wensen of vragen over uw toekomstige recreatiewoning op Villapark Berg en Dal? Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden. Zo kunnen wij uw recreatiewoning energie zuinig en duurzaam opleveren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor eventuele aanpassingen aan de indeling of voorzieningen. 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Villapark Berg en Dal